FLATER ONANA BRENGT MANCHESTER UNITED IN GROTE PROBLEMEN TEGEN HEKKENSLUITER

Manchester United is na een grote fout van doelman André Onana op een 0-1 achterstand gekomen in het competitieduel met hekkensluiter Sheffield United. De oud-keeper van Ajax leverde de bal na een halfuur spelen pardoes in bij tegenstander Jayden Bogle, die dankbaar profiteerde en de openingstreffer binnenschoot. Harry Maguire repareerde vlak voor rust de geleden schade enigszins.

Onana nam een terugspeelbal al niet lekker aan, maar kon de bal nog wel wegschieten voordat een tegenstander hem kon bereiken. De Kameroener poogde Diogo Dalot te bereiken aan zijn linkerkant, maar schoof de bal zó bij Bogle in de voeten. Die bleef de Portugees vervolgens voor, snelde het strafschopgebied binnen en klopte Onana in zijn korte hoek. De verkregen voorsprong hield overigens geen stand. Vlak voor rust kopte Harry Maguire, zondag ook al trefzeker in de halve finale van de FA Cup tegen Coventry City, uit een hoekschop de gelijkmaker tegen de touwen.